Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

Reserveren
4

Over ons

Welkom in ons Chinese specialiteiten restaurant Mandarin Palace. 

RESTAURANT

Na een jubileum van 21 jaar, begeeft U zich nu in de vernieuwde oosterse sfeer van ons restaurant. De chef laat zich inspireren door de ingrediënten en de technieken van de Aziatische keuken. Zij is constant bezig met het bedenken van nieuwe creaties en dat wil ze graag met U delen. Bij ons komen de authentieke en vernieuwde gerechten bij elkaar. 

SFEER & BELEVING
Een modern strakke inrichting met Aziatisch tintje zorgen voor een unieke eetervaring. De houten tafels met authentiek linnen zorgen dan ook voor warm gevoel met een prachtig wandschilderij in het midden van het restaurant. Ook zijn er leren banken en beklede stoelen. Dit is de samenkomst van westerse en Aziatische invloeden en culturen. 

LEKKER EN GEZOND ETEN 
Mandarin Palace werkt uitsluitend met eerste klas ingrediënten. Bij ons betekent 'vers' bijna altijd 'dagvers'. De natuurlijke manier van koken -veel roerbakgerechten!- betekent dat u bij ons even gezond als lekker eet!
Mandarin Palace heeft dan ook uitsluitend prettige verrassingen voor zijn gasten in petto: nieuwe gerechten op basis van wat het seizoen biedt geregeld een aantal specials, dankzij import uit Aziatische landen.